Het starterspakket

Het starterspakket is de basis van je nieuwe online aanwezigheid op het internet. Daartoe behoren de domeinnaam, webruimte, het ontwerp en mailadressen.

Voordat je een abonnement kan afnemen moet je eerst een starterspakket aanvragen.  Omdat we duurzaamheid en veiligheid belangrijk vinden, alsmede een goede kwaliteit van de website willen garanderen, willen we alles zoveel mogelijk onder controle houden. Dat gebeurt enerzijds geautomatiseerd, anderzijds nog steeds voor een gedeelte handmatig. Met behulp van het starterspakket kunnen we duurzaamheid en veiligheid garanderen.

Duurzaamheid en veiligheid

Wij vinden het belangrijk om onze voetprint op deze wereld zo klein mogelijk te houden. Daarnaast is privacy en veiligheid voor ons heel belangrijk. Wij gebruiken een serverpark gevestigd in Nederland zodat de gegevens niet zonder meer met andere landen gedeeld worden. Maar wel een zeer snelle en goede dataverbinding heeft met de internetknooppunten in Amsterdam en Frankfurt. Het serverpark wordt zonder winstoogmerk door bevlogen IT specialisten beheert met een downtime tot het minimum beperkt.

Abonnementen

Inhoud van het starterspakket

Webruimte

Je webruimte is ruim voldoende om lekker te kunnen draaien

Mailadressen

Bij elk abonnement zijn 10 mailadressen inbegrepen. Deze worden in het starterspakket naar wens aangemaakt.

SSL

De website is standaard SSL beveiligd. Je domeinnaam begint dus met HTTPS.

Inhoud

Teksten en afbeeldingen kunnen aangeleverd worden voor standaard 5 pagina's.

Wil je het starterspakket aanvragen?

Tijdelijk maar € 500!

Vraag het starterspakket aan

Of stel hierboven je vraag